Hogyan válj erotikus vadmacskává? Egy tízperces teszt révén megtudhatod, KATTINTS a TENGERRE!

2008. augusztus 1., péntek

Amit szeretnek a nők: tangabugyi

Tangabugyi műholdas nyomkövetővel.

- A japánok megalkották modern korunk erényövét - a műholdas nyomkövetővel ellátott tangabugyit, amelynek segítségével a féltékeny férjek mindig képben, vagyis helyzetképben lehetnek életük párjának tartózkodási helyét illetően. A
Panchira cég újdonságával a kórosan féltékeny férjek helyzetét szeretné megkönnyíteni, ezért a csinos tangabugyikat GPS-es nyomkövetővel látja el. A miniatűr szerkezet folyamatosan SMS-üzenetekkel bombázza a féltékenykedő férj mobiltelefonját, vagy számítógépét. Ezekből az adatokból a teremtés koronái nemcsak feleségük tartózkodási helyéről, hanem a nyomon követett hölgy testhőmérsékletéről és pulzusszámáról is pontos információt kaphatnak. (MTI)


Az utóbbi évek leglátványosabb változása, a fürdőruha alsórésze az úgynevezett tanga modellt követi. Ezt nagyjából úgy definiálhatjuk, elölnézetből: valami, hátulnézetből: semmi. A tanga megosztja a szemlélődő férfi társadalmat, hidegen azonban semmiképpen sem hagyja. Vannak akik szerint a tanga az Isten ajándéka, mások erkölcsi dörgedelmeket mormolnak. A legkülönbözőbb méretű és életkorú hölgyek viselnek tangát. Az új keletű ruhadarab, a tanga szerepe alapvetően a felhívás, a figyelem felkeltése. Ezt a szerepet a tanga tökéletesen betölti. A tanga fürdőruha természetesen férfiak számára is készül, ez azonban már gusztus kérdése. A tanga bár befeszül a fenékbe mégsem kellemetlen, állítják a viselői. A strandokon és a hálószobákban az igazán dögös hölgy csak tangát hord, így csigázza a kiéhezett férfiakat. Későbbi képeink segítenek a megfelelő otthoni tanga ruhadarab kiválasztásában.

Szeretnél bókokat kapni a pasiktól?



Mi egy macsó véleménye a tangáról?



Mi a titka ennek a falatnyi ruhadarabnak?

Nincsenek megjegyzések:

Kipróbált ötlet a baloldali tanga eléréséhez:

Kipróbált ötlet a baloldali tanga eléréséhez:
Mivel kevés olyan ember van, aki nyugodt szívvel felvehet tanga alsót, szeretnénk neked segíteni! Ez nem csupán önbizalom kérdése! Jelentkezz fel most…. Kattints a képre és magkaphatod!

Ma estére kipróbálhatod ezt a dögös szint

Ma estére kipróbálhatod ezt a dögös szint
Nézd meg az ajánlatunkat most!

Várlak itt: