Hogyan válj erotikus vadmacskává? Egy tízperces teszt révén megtudhatod, KATTINTS a TENGERRE!

2008. november 2., vasárnap

Ha egy piros tanga-bugyi beszélni tudna........

Hogyan tud egy piros tanga-bugyi a semmiből dallamokat varázsolni.

Létezik egy rejtett izomcsoport a nők számára, aminek határtalan lehetőségei vannak. Ázsiában a legtöbb nő ismeri ezt a titkot, szülés után a nagymama pálcával inti a taktust az ifjú anyának, csupán azért, hogy gyorsabban húzodjon össze a méh, ezzel lerövidítve a problémás időszakot.
Thaiföldön egész iparágak épültek erre az izomcsoportra. A vendégturizmusnak milliárdokat hoz ez a titok. Az a nő, aki tudatosan használja és magas szinten műveli, bárkit az ujja köré tud csavarni.
Egyszerű a trenirozása: ha épp a 6-os villamoson ülsz és nézed a körút forgalmát, tégy egy összehúzó mozdulatot, mintha vissza akarnád tartani a pisilést. Ha ebből naponta ötször 30-as szériákat csinálsz, már benevezhetsz a tanga-bugyi tanfolyam 1. osztályába.
Csak gyakorolni kell, gyakorolni, gyakorolni...........mint az egyszerü vidékről Pestre ruccant ifjú, aki a Zeneakadémiát keresve megkérdezett egy idős urat az Oktogonnál akinek a kezében egy hegedű volt : "Hogyan jutok el a legkönnyebben a Zeneakadémiára, mert fuvolaművész szeretnék lenni.?" Mire a válasz:"gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni........fiacskám!

És most nézd meg azt a tanítványt, aki megfogadta a tanácsot:

Inditsd el a videót!

Nincsenek megjegyzések:

Kipróbált ötlet a baloldali tanga eléréséhez:

Kipróbált ötlet a baloldali tanga eléréséhez:
Mivel kevés olyan ember van, aki nyugodt szívvel felvehet tanga alsót, szeretnénk neked segíteni! Ez nem csupán önbizalom kérdése! Jelentkezz fel most…. Kattints a képre és magkaphatod!

Ma estére kipróbálhatod ezt a dögös szint

Ma estére kipróbálhatod ezt a dögös szint
Nézd meg az ajánlatunkat most!

Várlak itt: